Yari Verschaeren zet Kompany bij Anderlecht ferm op zijn plaats

Yari Verschaeren zet Kompany bij Anderlecht ferm op zijn plaats
Maandag 13 september 2021 - 15:00   I   door Redactie

Een wervelend Anderlecht stuurde KV Mechelen zondagmiddag met 7-2 en het schaamrood op de wangen terug naar huis. Met Yari Verschaeren als één van de grote triomfators.

Want de Rode Duivel moest zoals wel vaker op de bank beginnen. Maar toen Benito Raman in de 51ste minuut geblesseerd uitviel, mocht hij alsnog opdraven. Toeval of niet, maar vanaf dat moment walste Anderlecht over de bezoekers heen.

Feit is dat Verschaeren zijn duivels ontbond en zich tot één van de uitblinkers ontpopte. Wat met zijn doelpunt ook op het scorebord tot uiting kwam. Zijn manier om Kompany te tonen dat de trainer verkeerd zat met hem op de bank te houden.

"Verdien om te spelen"

"Ik heb de laatste weken niet zoveel gespeeld, maar dat hoort bij het voetbal. Het enige wat ik daar aan kan doen is werken en tonen dat ik het verdien om te spelen wanneer ik mijn kans krijg", aldus Verschaeren.

"De coach heeft mij erin gebracht om de ploeg beter te laten draaien en er wat meer tempo in te krijgen. Ik denk dat dit vrij goed gelukt is." En of.

Poll: Vind jij dat Verschaeren altijd in de basis moet staan?

TAGS  I  Anderlecht  I  KV Mechelen

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024