Anderlecht komt met officieel statement: "Absoluut noodzakelijk"

Anderlecht komt met officieel statement:
Zondag 12 september 2021 - 21:00   I   door Redactie

Anderlecht boekte zondagmiddag een verpletterende zege tegen KV Mechelen, maar die werd ferm overschaduwd door de gezondheidsproblemen van assistent Caig Bellamy.

De Britse assistent-coach verlaat maandag immers de sportieve staf van paars-wit. Dat onthulde Vincent Kompany direct na de wedstrijd en werd nu ook bevestigd door een officieel statement van de club.

"Bellamy worstelde in het verleden al met mentale problemen en die nemen de laatste tijd opnieuw de bovenhand. De Brit maakt met zijn vertrek een enorm moeilijke, maar absoluut noodzakelijke beslissing voor zijn gezondheid", klinkt het via de officiële kanalen.

Dappere beslissing

"Zijn ervaring als spits in de Premier League en zijn gedrevenheid tilde de jonge kern van RSCA naar een hoger niveau. Zowel coach Kompany als sportief directeur Verbeke willen Bellamy uitdrukkelijk bedanken voor zijn inspanningen en tonen veel begrip voor zijn dappere beslissing."

"De enorme energie die Craig ons allen heeft gegeven is onbetaalbaar", aldus nog Verbeke. "Het is dan ook logisch dat we hem alle tijd en rust moeten geven om zichzelf ten volle terug te vinden. De hele club staat keihard achter hem in deze moeilijke periode."

TAGS  I  Anderlecht  I  KV Mechelen

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024