Vincent Mannaert verbaast Belgische voetbalwereld: "Dit was mijn moeilijkste"

Vincent Mannaert verbaast Belgische voetbalwereld:
Zondag 12 september 2021 - 18:30   I   door Redactie

Club Brugge leek vrijdagavond tegen KV Oostende eindelijk weer wat op de machine die het vorig jaar voor de winterstop was. En dat zal CEO Vincent Mannaert deugd doen.

Want die was de voorbije maanden vooral bezig met transfers. Late transfers. Want op Tibo Persyn en Stanley Nsoki na - die werden eind juli gehaald, kwam de rest van de aanwinsten pas tegen einde augustus.

Logisch dan ook dat er tijd nodig was om automatismen te kweken en resultaten te halen. En dat beseft Mannaert maar al te goed. In De Tribune vertelt hij dat hij de transfers zelf ook liever vroeger had zien komen, maar dat het niet anders kon.

Twijfel

"Dit was mijn 30ste transferperiode en ook mijn moeilijkste", aldus de algemeen manager. "Na een jaar van heel weinig transacties door de coronacrisis was er wat twijfel over de spelersprijzen en een EK of WK brengt altijd een latere opstart van de transfermarkt met zich mee."

En dat Club nu in een duurdere vijver vist maakt het er niet gemakkelijker op. "Er is concurrentie en spelers hebben voorkeuren. De spelers die wij graag willen, worden logischerwijs ook elders gewenst. En zo hebben we in tegenstelling tot andere mercato’s veel dossiers pas heel laat afgerond."

TAGS  I  Club Brugge  I  KV Oostende

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024