Nieuwkomer Nkounkou duidelijk: "Dan pas is mijn seizoen geslaagd"

Nieuwkomer Nkounkou duidelijk:
Donderdag 09 september 2021 - 19:40   I   door Redactie

Standard heeft het geweer van schouder veranderd als het over transferaanpak gaat. De club investeert steeds meer in jonge talenten die het nadien met een enorme meerwaarde hoopt door te verkopen. Een gewaagde zet, maar er lijkt wel potentieel in te zitten.

Niet elke speler wordt echter permanent binnengehaald. Zo wist Standard zich te versterken met Niels Nkounkou. De linkerflankspeler wordt gehuurd van Everton en ziet het volledig zitten. Dat gaf hij te kennen aan Het Laatste Nieuws.  “Ik ben hier super ontvangen, zit goed in mijn vel. Weet je: Standard is een ploeg die vaak Europees speelt — dit seizoen jammer genoeg niet. Maar ik heb goede dingen gehoord van mensen die ik heb aangesproken", begint hij zijn verhaal.

Standard had voor z'n nieuwkomer ook graag een aankoopoptie gehad, maar daar ging Everton niet mee akkoord. "Misschien rekenen ze nog op mij. Dat ik ginder zo weinig speelde, was de beslissing van de coach. Er was natuurlijk veel concurrentie", verduidelijkt Nkounkou zijn situatie bij Everton. Bij Standard heeft hij duidelijk een missie: "Mijn seizoen zal geslaagd zijn als we Europees voetbal halen."

TAGS  I  Standard  I  Everton

zaterdag 21 mei 2022

vrijdag 20 mei 2022

donderdag 19 mei 2022