Lies Vandenberghe verrast met favoriete speler: "Hij is de grote man"

Lies Vandenberghe verrast met favoriete speler:
Maandag 06 september 2021 - 19:00   I   door Redactie

Nu de Jupiler Pro League al een aantal speeldagen ver is, is het ook tijd voor de Gouden 11 om van start te gaan. VTM-sportanker Lies Vandenberghe stelde in Het Laatste Nieuws alvast haar ploeg samen.

"Hans Vanaken speelde tegen Tsjechië - net als tegen Estland - een schitterende partij met de Rode Duivels", aldus Vandenberghe. "De middenvelder van Club Brugge is dan ook de grote man in mijn ploeg. Hij wordt mijn kapitein."

"Mijn 11 spelers zijn stuk voor stuk namen waar je op kan rekenen", vervolgt ze. "Vanzeir en Bongonda maken met zekerheid meer dan 10 goals, zelfs richting de 20. Heynen, Refaelov en Odjidja zijn drie middenvelders met veel diepgang. Ze zullen me extra punten opleveren met goals en assists."

Rushes

"Van Hoedt, De Laet en Castro-Montes verwacht ik dat ze regelmatig de nul zullen houden en af en toe eens zullen toeslaan. Vooral Castro-Montes kan mij - met zijn rushes op de rechterflank - bekoren.

"Last but not least, heb ik nog Simon Mignolet toegevoegd. De ex-goalie van Liverpool is immens betrouwbaar en is een puntenpakker.”

De ploeg van Lies Vandenberghe

Doelman: Simon Mignolet (18 miljoen euro)

Verdedigers: Alessio Castro-Montes (18 miljoen euro), Ritchie De Laet (18 miljoen euro), Wesley Hoedt (19 miljoen euro)

Middenvelders: Vadis Odjidja-Ofoe (23 miljoen euro), Hans Vanaken (25 miljoen euro), Bryan Heynen (19 miljoen euro), Lior Refaelov (26 miljoen euro)

Aanvallers: Dante Vanzeir (17 miljoen euro), Michael Frey (16 miljoen euro), Théo Bongonda (26 miljoen euro)

Poll: Denk jij ook dat Vanaken zal uitblinken in de Jupiler Pro League?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024