Peter Maes mag alweer gaan inpakken bij Beerschot dat andere trainer zoekt

Peter Maes mag alweer gaan inpakken bij Beerschot dat andere trainer zoekt
Zondag 29 augustus 2021 - 10:00   I   door Redactie

Eenzaam op de laatste plaats met één schamel punt. Vijf nederlagen en één gelijkspel na zes speeldagen. En ook nog eens een doelsaldo van min negen. Neen, het gaat niet goed met Beerschot.

Waar enkele speeldagen geleden nog gehoopt werd dat de comeback op AA Gent met een 2-2-gelijkspel als resultaat de club zou doen herleven is het sindsdien alleen maar van kwaad naar erger gegaan. Met een één op achttien als resultaat.

En dat zal niet zonder gevolgen blijven. Want in en rond 't Kiel valt nu te horen dat het bestuur al op zoek is naar een andere trainer. De Antwerpse club is immers als de dood om een heel seizoen tegen de degradatie te vechten. En na de 5-2-nederlaag van zaterdag op Charleroi is er paniek.

Tijdverlies

Bovendien is er het gegeven dat Peter Maes al van bij zijn aanstelling onder vuur lag. Beerschot vreest dat langer wachten alleen maar tijdverlies is en de situatie nog erger zou maken. Dus is de verwachting dat de Limburgse trainer elk moment ontslagen kan worden.

Officieel staat de club wel nog altijd achter zijn trainer, maar hoeveel dat waard is is in het verleden al meermaals gebleken. Het trainerskerkhof ligt vol met coaches die tot op het einde gesteund werden door hun bestuur.

Poll: Vind jij dat Beerschot Maes moet ontslaan?

TAGS  I  Beerschot  I  Charleroi

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024