Transfermarkt LIVE: Club Brugge blijft maar gaan, verrassende versterking voor RSCA

Transfermarkt LIVE: Club Brugge blijft maar gaan, verrassende versterking voor RSCA
Zaterdag 28 augustus 2021 - 22:18   I   door Redactie

Dinsdag om middernacht sluit de transfermarkt zijn deuren. De clubs hebben dus nog even de tijd om transfers te realiseren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Club Brugge heeft zich versterkt met Wesley Moraes. Hij wordt gehuurd van Aston Villa. De Braziliaan krijgt een prestatiegericht contract.

*Anderlecht gaat alsnog de transfermarkt op na de blessure van Hannes Delcroix. Paars-wit probeert nog een verdediger te huren.

*Eden Hazard heeft besloten om bij Real Madrid te blijven, ondanks de nakende komst van Kylian Mbappé.

*Axel Witsel wil graag naar Juventus verhuizen. Het zal nu op clubniveau tussen Juventus en Borussia Dortmund besproken moeten worden. Witsel heeft nog een contract voor één seizoen bij de Duitse club.

*Antwerp heeft onder meer Aly Samatta aangeboden gekregen als nieuwe spits. De Great Old is nog op zoek naar een aanvaller.

*Club Brugge haalt ook Antonio Nusa binnen. De 16-jarige flankaanvaller komt over van Stabaek. Hij wordt gezien als een van de grootste talenten in Noorwegen.

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  KV Mechelen  I  Standard  I  KRC Genk  I  AA Gent

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024