Transfermarkt LIVE: Mbappé naar Real Madrid, haalt Club Brugge deze oude bekende terug?

Transfermarkt LIVE: Mbappé naar Real Madrid, haalt Club Brugge deze oude bekende terug?
Woensdag 25 augustus 2021 - 20:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 31 augustus kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*PSG bevestigt dat Kylian Mbappé weg wil en Real Madrid een bod van 160 miljoen euro heeft uitgebracht op de Franse aanvaller.

*Axel Witsel kan naar Juventus verhuizen. De middenvelder heeft nog een contract voor één jaar bij Borussia Dortmund.

*Club Brugge gaf het rugnummer van aanwinst Tajon Buchanan aan Simon Deli. Het is voor de verdediger dus over en out.

*Het hoge loon van Wesley Moraes zorgt er mogelijk voor dat de transfer naar Club Brugge toch niet doorgaat. Bovendien zijn er vraagtekens over zijn fitheid. Hij heeft bijna twee volledige seizoenen niet gespeeld vanwege blessureleed.

*Club Brugge zou ook nog Sheyi Oyo. De vleugelaanvaller komt uit voor Liverpool, maar werd de afgelopen jaren voortdurend uitgeleend.

*Club Brugge wil 10 miljoen euro voor Clinton Mata en 30 miljoen euro voor Noa Lang. Die laatste lijkt met die transfersom zeker niet weg te geraken in deze transferperiode.

*Antwerp versterkt zich met Dorian Dessoleil van Charleroi. De 29-jarige centrale verdediger moet voor meer stabiliteit zorgen in de defensie van de Great Old.

*Cristiano Ronaldo zou dan toch niet naar Paris Saint-Germain verhuizen. De Portugees geeft de voorkeur aan Manchester City.

*Jhon Lucumi heeft een mondeling akkoord met het Italiaanse Atalanta. Genk wil 10 miljoen euro voor de Colombiaanse verdediger, een bedrag dat Atalanta niet wil betalen.

*Club Brugge zou een bod uitgebracht hebben op het Cypriotische toptalent Loizos Loizu. Club is bereid om 3 miljoen euro te betalen voor de aanvallende middenvelder.

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  KV Mechelen  I  Standard  I  KRC Genk  I  AA Gent

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024