Transfermarkt LIVE: Izquierdo naar Antwerp, zware klap voor Anderlecht?

Transfermarkt LIVE: Izquierdo naar Antwerp, zware klap voor Anderlecht?
Vrijdag 20 augustus 2021 - 21:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 31 augustus kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*José Izquierdo is gespot in Brugge. Een transfer naar Club is zeker niet ondenkbaar omdat de gewezen Gouden Schoen transfervrij is. Maar nu is uitgelekt dat de Joske ook niet afkerig staat van de andere Belgische topclubs waaronder dus ook Antwerp.

*De kans bestaat dat Hans Vanaken voor het einde van de transferperiode alsnog vertrekt bij Club Brugge.

*En dat is zeker niet het enige transfernieuws bij blauw-zwart. De Amerikaanse middenvelder Owen Otasowie (20, Wolverhampton) tekende voor 4 jaar en winger Ruben Providence (20, AS Roma) legt zijn medische testen af. De Fransman zal gehuurd worden mét aankoopoptie.

*Daarnaast aast de kampioen ook op Loizos Loizou. Dat is een 18-jarige flankaanvaller die donderdag met Omonia Nicosia met 4-2 won van Antwerp. Hij scoorde twee keer.

*Aan de uitgaande kant wil Club Brugge de 19-jarige Senegalese spits Youssouph Badji van de hand doen.

*De aangekondigde transfer van de Ivoriaanse aanvaller Christian Kouamé (23) van Fiorentina naar Anderlecht blijft maar duren.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024