'Transferoorlog breidt uit: Anderlecht ziet Club Brugge met toptarget weglopen'

'Transferoorlog breidt uit: Anderlecht ziet Club Brugge met toptarget weglopen'
Woensdag 18 augustus 2021 - 13:00   I   door Redactie

De strijd om de hegemonie beperkt zich niet alleen tot Club Brugge en Antwerp. Ook Anderlecht wil zijn plaats aan de Belgische top opnieuw veroveren. Maar dat laat blauw-zwart niet zomaar gebeuren.

Want de Waalse Journalist Sacha Tavolieri weet dat Club Brugge een bod gedaan heeft van 3,5 miljoen euro op Yuma Suzuki van STVV. Bovendien zouden de Kanaries ook nog eens 1 miljoen euro aan bonussen kunnen vangen voor hun aanvaller. 

De Japanner, die vorig seizoen uitblinker was op Stayen met 17 doelpunten, staat ook nadrukkelijk in de belangstelling van Anderlecht. Paars-wit deed begin augustus immers een bod van 4 miljoen euro op Suzuki. Maar nu troeft de kampioen de Brusselaars dus af.

Relatie

Al is het nog de vraag of Suzuki ook effectief naar het Jan Breydelstadion zal trekken. Want de spits zou er voorlopig nog de voorkeur geven aan geven om het einde van de transferperiode af te wachten. Kwestie van de optie op een verhuis naar het buitenland niet uit te sluiten.

Alleszins zal het manoeuvre van Club Brugge de relatie met Anderlecht niet doen verbeteren. Er is al veel langer sprake van een transferoorlog waarbij vooral de Bruggelingen telkens op een transferdoelwit van paars-wit lijken te azen.

Poll: Vind je het nog gezond dat Club Brugge en Anderlecht zo strijd leveren?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  STVV

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024