Transfermarkt LIVE: Club Brugge énorm bedrijvig, nieuwe spits voor Antwerp?

Transfermarkt LIVE: Club Brugge énorm bedrijvig, nieuwe spits voor Antwerp?
Dinsdag 17 augustus 2021 - 22:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 31 augustus kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Club Brugge zou een bod van minstens 12 miljoen euro uitgebracht op Mohammed Daramy. FC Kopenhagen neemt het bod in overweging.

*Club Brugge zou een akkoord bereikt hebben met AS Roma over de huur van Ruben Providence. De 20-jarige Fransman, een flankaanvaller, zou gehuurd worden mét aankoopoptie.

*Ook Alex Collado zou opnieuw beschikbaar zijn voor Club Brugge. Barcelona-coach Ronald Koeman rekent niet op de winger en dus dringt een uitleenbeurt nu zich toch op.

*Antwerp gaat wellicht nog een vervanger halen voor de geblesseerde Michael Frey. Een nieuwe spits lijkt dus in aantocht op de Bosuil.

*Cristiano Ronaldo kreeg van Juventus te horen dat hij moet opkrassen. Beide partijen zouden op zoek zijn naar een nieuwe club. PSG toont belangstelling in Ronaldo als vervanger van Kylian Mbappé.

*Genk hoopt Paul Onuachu nog een jaartje te houden. Dat zou betekenen dat Cyriel Dessers de club verlaat.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024