Club Brugge haalt stevig uit aan de Gaverbeek

Zondag 15 augustus 2021 - 23:04   I   door Redactie

Club Brugge heeft een overtuigende zege behaald aan de Gaverbeek. Blauw-zwart won met ruime 0-4-cijfers.

Zulte Waregem - Club Brugge 0-4

De eerste helft werd even onderbroken door een stroompanne. Die pauze leek Club te inspireren.

Blauw-zwart was niet zo goed begonnen, maar herstelde zich in het tweede deel van de eerste helft. Dat werd bekroond met een doelpunt van Noa Lang, na een heerlijke assist van Hans Vanaken.

Ook na de rust bleef het kansen regenen voor Club Brugge. De doelpunten zouden ook volgen. Vormer scoorde met een gelukje de 0-2 en Vanaken trof raak op aangeven van De Ketelaere. Uitblinker De Ketelaere zette nadien zelf de kers op de taart.

Enig minpuntje van de avond voor Club: in de derde minuut van de blessuretijd kreeg Sobol nog een tweede gele kaart.