Komst Nainggolan kan Antwerp geen boost geven op het veld van Charleroi

Vrijdag 13 augustus 2021 - 22:36   I   door Redactie

De opmars die Antwerp leek ingezet te hebben met de verpletterende 2-5-overwinning op het veld van Standard vorige week is vrijdagavond al meteen (half) gestuit door Charleroi.

Charleroi-Antwerp 1-1

De boost die de komst van Radja Nainggolan iedereen bij Antwerp - spelers, bestuur en supporters - gaf, kon niet meteen worden doorgetrokken op het veld. Want de bezoekers hadden het tegen Charleroi niet onder de markt.

Antwerp trok bij de rust de kleedkamers in met een 0-1-voorsprong, maar dat was erg gevleid. Bij Charleroi kon Nicholson een handvol kansen niet benutten en bovendien was er ook nog een geweldige Antwerp-doelman Butez. Fischer toonde zich efficiënter en scoorde wel.

In de tweede helft deed The Great Old het niet veel beter en Charleroi bleef aandringen. De 1-1 van Zaroury nadat Butez een duel met Nicholson verloor was zeker niet onverdiend.

Op de paal

Op een paar kansen na leken beide ploegen zich tevreden te stellen met een gelijkspel en daar bleef het ook bij. Al kon Charleroi nog bijna de winst meegraaien toen Bedia in de slotfase op de paal besloot.