Transfermarkt LIVE: Toptransfer voor Club Brugge, Nainggolan naar déze club?

Transfermarkt LIVE: Toptransfer voor Club Brugge, Nainggolan naar déze club?
Donderdag 12 augustus 2021 - 20:14   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 31 augustus kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Radja Nainggolan kiest allicht voor Besiktas. De middenvelder kreeg van de Turkse topclub het beste aanbod. Antwerp vist dus allicht achter het net.

*Romelu Lukaku is weer van Chelsea. De Blues betalen 115 miljoen euro voor zijn komst aan Inter. De transfer werd officieel afgerond.

*AA Gent leent de overbodige Osman Bukari uit aan het Franse FC Nantes.

*Standard heeft een poging gewaagd voor Aly Samatta. Zonder succes, want Fenerbahçe sloeg het aanbod om de spits te huren af.

*FC Kopenhagen wil een bedrag in de buurt van 15 miljoen euro voor Mohamed Daramy. Club is niet van plan om 15 miljoen te betalen voor het 19-jarige toptalent uit Denemarken. Club zou echter wel een bod van 12 miljoen euro hebben uitgebracht.

*Didier Lamkel Zé heeft geen toekomst meer bij Antwerp. Hij zal definitief vertrekken, alleen is nog niet bekend naar waar.

*Kylian Mbappé wil niet samenspelen met Lionel Messi bij PSG. De Franse ster heeft laten weten dat hij wil vertrekken.

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  KV Mechelen  I  Standard  I  KRC Genk  I  AA Gent

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024