Transfermarkt LIVE: Recordtransfer voor Club Brugge, Origi naar Anderlecht?

Transfermarkt LIVE: Recordtransfer voor Club Brugge, Origi naar Anderlecht?
Woensdag 11 augustus 2021 - 22:30   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 31 augustus kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Club Brugge heeft een bod gedaan op de 19-jarige polyvalente aanvaller Mohamed Daramy van FC Kopenhagen en zou daarmee zijn inkomend transferrecord van 8 miljoen euro voor Okereke verbreken.

*Anderlecht moet blijven vrezen voor een vertrek van zijn 15-jarige supertalent Rayane Bounida naar Ajax.

*De ondertussen transfervrije Radja Nainggolan heeft nota genomen van het serieuze bod van Antwerp, maar geeft voorlopig de voorkeur aan het buitenland.

*De kogel is door de kerk. Anderlecht gaat na het aantrekken van Joshua Zirkzee sowieso nog een nieuwe aanvaller aantrekken. 

*Club Brugge zou dan eindelijk verlost zijn van de overbodige Simon Deli. De verdediger lijkt op weg naar Trabzonspor. 

*Divock Origi die ook in het vizier van Anderlecht en Club Brugge zit, onderhandelt met West Ham United. De Engelse club wil hem definitief aantrekken, iets wat ook blauw-zwart zou willen. Voor Anderlecht zit er enkel een huur in.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024