Transfermarkt LIVE: Wesley terug naar Club Brugge, onverwachte toptransfer bij Anderlecht?

Transfermarkt LIVE: Wesley terug naar Club Brugge, onverwachte toptransfer bij Anderlecht?
Dinsdag 10 augustus 2021 - 12:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 31 augustus kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Zowel Benfica als Sporting Lissabon tonen belangstelling in de overbodige Zakaria Bakkali van Anderlecht. Zo lijkt zowaar een onverwachte toptransfer in de maak.

*Club Brugge informeerde nu ook naar ex-spits Wesley Moraes. De aanvaller komt bij Aston Villa niet veel aan spelen toe. De salariseisen van Wesley liggen voorlopig te hoog.

*Club aast ook nog steeds op Aly Samatta. De spits van Fenerbahçe zou 2,5 miljoen euro moeten kosten. Geen onhaalbare kaart dus voor blauw-zwart.

*De kans is niet zo groot dat Anderlecht erin zal slagen nog een spits aan te trekken. Iedereen zoekt een spits en paars-wit mist financiële slagkracht.

*Club Brugge gaat vol voor Owen Otasowie. De verdedigende middenvelder, die ook centraal in de defensie uit de voeten kan, heeft geen uitzicht op speelgelegenheid bij Wolverhampton. Ook Anderlecht toonde belangstelling, maar Club is concreter.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  KV Mechelen  I  Standard  I  AA Gent  I  KRC Genk

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024