Mysterieuze zorgen voor Simon Mignolet en Club Brugge: "Dat is privé"

Mysterieuze zorgen voor Simon Mignolet en Club Brugge:
Zondag 08 augustus 2021 - 16:15   I   door Redactie

Club Brugge kreeg vrijdagavond een serieuze domper te verwerken na het gelijkspel tegen Cercle, maar het zou zomaar kunnen dat blauw-zwart nog veel meer zorgen heeft dan wat puntenverlies.

Want in aanloop naar de derby lichtte Simon Mignolet de situatie rond zijn knieblessure toe. Die deed hem het EK verlaten, maar omdat Clement vond dat hij de ervaring van zijn doelman nodig had, kwam die vorige week op het veld van Union vroeger dan verwacht terug in actie.

En dat riep toch wat vraagtekens op. "Ik wil even rechtzetten dat ik niet aan de aftrap sta als ik niet helemaal fit ben", reageerde Mignolet daarop. Al voegde hij er meteen aan toe: "Het blijft iets waar ik de komende weken extra aandacht aan moet besteden."

Operatie

"Ik moet de medische staf van Club Brugge en de bond bedanken voor hun steun en expertise", klonk het ook in Het Nieuwsblad. "Er waren verschillende manieren om die knie aan te pakken. Zij zorgden ervoor dat ik nu al kon spelen.”

Door niet te opereren en een conservatieve behandelmethode te kiezen, opperde de krant. Maar daar wilde Mignolet verrassend niet op ingaan. "Een operatie was inderdaad een van de opties. Maar mijn medisch dossier is privé." Maar ook dat roept opnieuw vraagtekens op. 

Poll: Denk je dat Mignolet een groter probleem heeft aan de knie?

TAGS  I  Club Brugge  I  Cercle Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024