Vincent Kompany verrast met uitspraken: "Ik weet wat zijn impact is"

Vincent Kompany verrast met uitspraken:
Zondag 08 augustus 2021 - 10:00   I   door Redactie

Anderlecht neemt het zondag in de vooravond op tegen Seraing. Als paars-wit de competitiestart niet helemaal de mist wil zien ingaan, doet het er best aan te winnen. En daarvoor gaat Kompany een beroep doen op Lior Refaelov.

Het Nieuwsblad weet dat de Israëliër net als in de Europese match afgelopen donderdag in de basis zal beginnen. Al is het omdat zijn corners dodelijk zijn, stelt de krant. "We trainen daar veel op. Het is niet alleen de trap, maar ook de beweging voor doel waardoor iedereen in de juiste zone komt", aldus Refaelov.

En ook Vincent Kompany vindt dat opeens belangrijk genoeg om van 'Rafa' in tegenstelling tot de eerste twee speeldagen een basisspeler te maken. “De patronen waren er al, maar de kwaliteit van de hoekschop is nog belangrijker. Ik weet wat de impact van Rafa is", verraste hij.

Jeugdig

Tegelijkertijd hield hij meteen ook een slag om de arm om de sterkhouder straks opnieuw gewoon op de bank te plaatsen. "Maar iedereen moet in vorm raken. We moeten Rafa jeugdig houden." De spelmaker weet nu dus al wat zal volgen.

Poll: Snap jij de redenering van Kompany?

TAGS  I  Anderlecht  I  Seraing

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024