Club Brugge gaat mogelijk stunten met komst van... Rode Duivel Adnan Januzaj

Club Brugge gaat mogelijk stunten met komst van... Rode Duivel Adnan Januzaj
Zondag 08 augustus 2021 - 09:00   I   door Redactie

Nu de komst van Alex Collado van Barcelona opnieuw zwaar op de helling staat, is Club Brugge verplicht om andere pistes te verkennen. En daarbij mikt blauw-zwart hoog.

Héél hoog. Want in de omgeving van Adnan Januzaj valt te horen dat Club Brugge niet alleen informatie heeft ingewonnen over de mogelijkheid om de Rode Duivel over te nemen van Real Sociedad, maar ook al onderhandelingen zou gevoerd hebben.

Januzaj was ooit één van de grootste talenten van België toen hij op 16-jarige leeftijd van de jeugd van Anderlecht naar Manchester United trok, maar daar kon de flankaanvaller nooit helemaal doorbreken. 

Contract loopt af

Waarna hij na verschillende uitleenbeurten in 2017 definitief verkocht werd aan Real Sociedad. Maar omdat daar zijn contract aan het eind van dit seizoen afloopt, wil de Spaanse club de 26-jarige Januzaj verkopen. En daar heeft het ambitieuze Club Brugge wel oren naar.

Ook de speler zelf staat zeker niet weigerachtig tegenover een vertrek. Vooral omdat hij vorig seizoen tussen bank en basis pendelde en dat grondig beu is. Meteen de reden waarom de onderhandelingen met Real Sociedad over een contractverlenging stokten.

Poll: Moet Club Januzaj halen volgens jou?

TAGS  I  Club Brugge  I  Manchester United  I  Real Sociedad

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024