Racing Genk pakt eerste zege van het seizoen

Zaterdag 07 augustus 2021 - 22:39   I   door Redactie

Racing Genk heeft zijn eerste zege van het seizoen gepakt. De Limburgers wonnen met 1-2 na een doelpunt in blessuretijd van Muñoz. Voor Kortrijk is dit het eerste puntenverlies van het seizoen.

Kortrijk - Genk 1-2

Genk eiste het merendeel van het balbezit op, maar het was Kortrijk dat gevaarlijker was én ook scoorde. Teddy Chevalier opende in minuut 17 de score. Hij scoorde op aangeven van Rougeaux.

Paul Onuachu maakte zich intussen druk tegen z'n ploegmaats omdat hij amper de bal zag. Het was echter wel weer de Nigeriaan die kort na de rust de gelijkmaker scoorde. De spits kopte een hoekschop tegen de netten.

Wat later kopte Thorstvedt een hoekschop van Trésor tegen de deklat. Kortrijk kwam zo goed weg. In blessuretijd had Theo Bongonda de 1-2 aan de voet, maar Kortrijk-doelman Ilic redde de meubelen. Op de daaropvolgende corner maakte Muñoz er zowaar toch nog 1-2 van.