Club Brugge geeft zege weg in derby tegen Cercle

Vrijdag 06 augustus 2021 - 22:40   I   door Redactie

Club Brugge heeft de Brugse derby niet kunnen winnen. De ingevallen Waldo maakte in blessuretijd nog de gelijkmaker en bezorgde Cercle zo alsnog een punt.

Club Brugge - Cercle Brugge 1-1

Het eerste halfuur was allerminst spectaculair. Het venijn zat echter in de staart van de eerste helft. Tien minuten voor de rust werd een uitstekende aanval afgerond door Ruud Vormer.

Kort nadien scoorde Sobol de 2-0 na en uitstekende assist van Noa Lang. De goal werd echter afgekeurd door de VAR na duidelijk hands van Lang.

Halverwege de tweede helft was Club opnieuw dicht bij een tweede goal. Ditmaal trof Charles De Ketelaere met een kopbal de lat. Zo bleef het spannend, gezien de beperkte marge.

Het brak Club Brugge uiteindelijk zuur op. Blauw-zwart zag Waldo in blessuretijd de 1-1 nog maken. Het was overigens de eerste bal tussen de palen voor Cercle.