Weergaloze Refaelov gidst Anderlecht naar makkelijke zege

Donderdag 05 augustus 2021 - 20:56   I   door Redactie

Anderlecht staat met anderhalf been in de vierde voorronde van de Conference League. Bij het Albanese Laçi won paars-wit met 0-3. Lior Refaelov was de grote uitblinker.

Laçi - Anderlecht 0-3

Refaelov kreeg eindelijk zijn kans in de basis bij RSCA. Hij dankte met twee assists en een doelpunt. De twee assists in de eerste helft waren twee prima hoekschoppen.

De eerste schilderde Refaelov op het been van Hannes Delcroix. De tweede werd binnengekopt door Wesley Hoedt. 0-2 aan de rust, Anderlecht had de schaapjes al op het droge.

Dundalk?

Anderlecht was een klasse te sterk voor Laçi en Refaelov maakte er in de tweede helft met een geplaatst schot 0-3 van. In de volgende voorronde wacht de winnaar van het duel tussen Vitesse en Dundalk. De heenwedstrijd eindigde in een 2-2-gelijkspel.