'Lukaku gedegouteerd door Inter na aankondiging megatransfer'

'Lukaku gedegouteerd door Inter na aankondiging megatransfer'
Zondag 01 augustus 2021 - 21:00   I   door Redactie

Ondanks een EK waar de hoge ambities niet konden worden waargemaakt, trok Lukaku toch met een goed gevoel de vakantie in de wetenschap dat hij bij Inter opnieuw kon schitteren.

Maar dat is nu volledig weg. Want Sky Italia meldt dat na Achraf Hakimi - die naar PSG trok - met Lautaro Martínez nog een tweede sterkhouder zou kunnen vertrekken. En dat is bij Lukaku naar verluidt heel slecht gevallen.

In de eerste plaats omdat dat helemaal niet de afspraak was. Want ondanks de financiële slechte papier waar de Italiaanse topclub in zit, was de Rode Duivel beloofd dat Inter zich sportief niet zou verzwakken. Een voorwaarde voor Lukaku om zelf niet te vertrekken.

(Lees verder onder de afbeelding)

In de tweede plaats is Lautaro Martínez niet alleen zijn spitsbroeder op het veld, maar kunnen ze het ook uitstekend met elkaar vinden naast het veld. Die symbiose zorgde ervoor dat beiden zo doeltreffend waren en Inter bij wijze van spreken met hun tweetjes de titel bezorgden.

Onderhandelingen

Maar nu zit een vertrek er dus in. Ook en vooral omdat de onderhandelingen over een contractverlenging maar blijven aanslepen. Zowel Arsenal als Atlético Madrid azen op de Argentijnse aanvaller. Tot afgrijzen van Romelu Lukaku.

TAGS  I  Inter  I  Rode Duivels  I  Arsenal

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024