Transfermarkt LIVE: Origi naar Belgische club, terugkeer van Praet?

Transfermarkt LIVE: Origi naar Belgische club, terugkeer van Praet?
Donderdag 29 juli 2021 - 22:41   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 31 augustus kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Pierre Dwomoh, het 17-jarige toptalent van Genk, wil de Limburgse topclub verlaten. AC Milan, Antwerp en Club Brugge willen de middenvelder.

*Erling Haaland vertrekt niet bij Dortmund. De vraagprijs van 150 à 160 miljoen euro is zelfs voor Chelsea te veel. Daarom richten de Blues vol hun pijlen op Romelu Lukaku.

*Anderlecht slaagt er voorlopig niet in om de overbodige spelers als Bakkali, Trebel en Sanneh te verkopen.

*Liverpool is bereid om Divock Origi te verkopen. De Engelse topclub ontving echter nog geen enkel bod op de aanvaller. Mogelijk is dit de kans voor Club Brugge om toe te slaan en te stunten.

*Leicester City is bereid om Dennis Praet van de hand te doen bij een goed bod. Een terugkeer naar de Serie A wenkt nu wel echt. Praet wil graag terug naar Italië.

*Club Brugge kan mogelijk weer toeslaan voor Joshua Zirkzee van Bayern München. Voor Anderlecht en Feyenoord is hij financieel onhaalbaar.

*Youri Tielemans blijft naar alle waarschijnlijkheid bij Leicester City. De Engelse club biedt de Rode Duivel een nieuw, verbeterd contract aan.

*Manchester City zal Jack Grealish wellicht overnemen van Aston Villa. Daarvoor moet de Engelse topclub naar verluidt wel 117 miljoen euro neertellen.

*Roman Yaremchuk vertrekt deze zomer nog bij AA Gent. Vanuit Engeland en Duitsland zou er ook belangstelling zijn. Gent zal in ieder geval miljoenen vangen voor de aanvaller.

TAGS  I  Leicester City  I  Bayern München  I  AA Gent  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Aston Villa

dinsdag 28 juni 2022

maandag 27 juni 2022

zondag 26 juni 2022