Tegenslag voor KRC Genk en Anderlecht: "Geef hem een kans!" (VIDEO)

Tegenslag voor KRC Genk en Anderlecht:
Woensdag 28 juli 2021 - 22:30   I   door Redactie

Soms moet het wat meezitten tijdens een transferperiode en kunnen enkele details er voor zorgen dat een club al dan niet de gewenste versterking kan vastleggen. Dat ondervinden KRC Genk en Anderlecht nu.

Want beide clubs maken jacht op Ike Ugbo, de 22-jarige aanvaller die vorig seizoen uitblonk bij Cercle Brugge, dat hem toen huurde van Chelsea. KRC Genk had een persoonlijk akkoord met de speler en leek hem binnen te halen, tot Anderlecht op de proppen kwam.

Paars-wit zag in Ugbo de gewenste vervanger van Lukas Nmecha, maar kon ook niet tot een deal komen. Het was afwachten welke van de twee clubs de speler zelf zou kiezen. Maar nu ziet het ernaar uit dat die keuze er misschien wel nooit zal komen.

(Lees verder onder de afbeelding)

Ugbo is immers bezig aan een uitstekende voorbereiding bij Chelsea. En als voorlopig hoogtepunt scoorde hij dinsdagavond de winninggoal in een oefenwedstrijd tegen Bournemouth. Zodat hij eventueel aan het seizoen zou beginnen bij CL-winnaar.

Oproep

De Chelsea-supporters - die hem nu ontdekt hebben - zouden hem alleszins liever niet naar België zien trekken en deden op sociale media een oproep om hem in het komende seizoen een kans te geven. KRC Genk en Anderlecht hopen het tegenovergestelde.

Bekijk zijn doelpunt hieronder

Poll: Denk jij dat Ugbo een kans zal krijgen bij Chelsea?

TAGS  I  Anderlecht  I  KRC Genk  I  Cercle Brugge  I  Chelsea

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024