'Anderlecht wil stunt forceren met komst van Bayern München-speler'

'Anderlecht wil stunt forceren met komst van Bayern München-speler'
Woensdag 28 juli 2021 - 15:00   I   door Redactie

Anderlecht laat geen pad onbetreden om een nieuwe aanvaller binnen te halen. De Brusselaars kloppen in de zoektocht naar een vervanger voor Nmecha bij absolute topclubs aan.

Want volgens Voetbal International is Anderlecht één van de clubs die Joshua Zirkzee (20) op huurbasis wil overnemen van Bayern München. Ook een terugkeer in de Serie A behoort tot de mogelijkheden.

Het afgelopen halfjaar speelde Zirkzee al op uitleenbasis voor Parma, waar hij door een blessure amper vier competitieduels speelde en niet kon voorkomen dat de club naar de Serie B degradeerde. 

(Lees verder onder de afbeelding)

Omdat de concurrentie voorin bij Bayern München met vooral Robert Lewandowski en ook nog Eric Maxim Choupo-Moting natuurlijk enorm is, mag de jeugdinternational dit seizoen opnieuw vertrekken op huurbasis.

Club Brugge

"In Italië wordt gemeld dat Hellas Verona zijn komst wel ziet zitten, maar ook Anderlecht is in de race voor de bij ADO Den Haag en Feyenoord opgeleide aanvaller", schrijft het Nederlandse weekblad nu. Zirkzee was afgelopen winter lang in beeld bij Club Brugge.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Bayern München

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024