Transfermarkt LIVE: Rode Duivel naar Anderlecht, Batshuayi naar deze club?

Transfermarkt LIVE: Rode Duivel naar Anderlecht, Batshuayi naar deze club?
Dinsdag 27 juli 2021 - 22:05   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 31 augustus kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Michy Batshuayi, die weg mag bij Chelsea, staat in de belangstelling van het Turkse Trabzonspor.

*Manchester City staat op het punt om zich te versterken met Jack Grealish van Aston Villa. Kevin De Bruyne krijgt er dus een concurrent bij.

*Christian Benteke wordt ook genoemd bij Anderlecht. De kans is klein dat het tot een transfer kan komen.

*Toby Alderweireld verlaat Tottenham. Hij tekende een contract voor drie seizoenen bij Al Duhail uit Qatar.

*Eden Hazard is niet van plan om Real Madrid te verlaten. De Rode Duivel wil absoluut bij de Koninklijke blijven, ondanks de interesse van Chelsea.

*Romelu Lukaku mag niet weg bij Inter. Onder meer Chelsea en Dortmund zouden belangstelling tonen, maar Inter laat weten dat de Rode Duivel niet te koop is.

*AS Roma heeft opnieuw interesse in Roman Yaremchuk. De sterkhouder van AA Gent komt in aanmerking om de nieuwe spits te worden in het team van José Mourinho.

*Club Brugge zoekt nog aanvallers die ruimte kunnen maken zonder bal. Er zouden nog zeker twee nieuwe (flank)aanvallers komen.

TAGS  I  Chelsea  I  Real Madrid  I  Inter  I  Dortmund  I  AS Roma  I  AA Gent  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Tottenham  I  Trabzonspor  I  Aston Villa  I  Manchester City  I  Al Duhail

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024