Club Brugge laat zich verrassen in openingsmatch tegen Eupen

Zondag 25 juli 2021 - 18:01   I   door Redactie

Van een stunt gesproken. Na de Supercup-winst tegen KRC Genk dacht iedereen dat Club Brugge op de eerste speeldag gemakkelijk ging afrekenen met Eupen, maar dat pakte anders uit.

Club Brugge-Eupen 2-2

Al in de eerste helft werd duidelijk dat het voor blauw-zwart niet van een leien dakje zou gaan. Dat had veel te maken met de egelstelling van Eupen en het feit dat de bezoekers het niet konden laten om al meteen tijd te rekken.

Na rust leek het dan toch gewoon een zege te worden toen Bas Dost in minuut 55 vanop de stip de 1-0 binnentrapte. Maar lang konden de Bruggelingen niet genieten van die voorsprong. Kayembe scoorde vijf minuten later immers al de gelijkmaker.

Vervolgens leek Ngoy met een doelpunt in minuut 77 voor de verrassende zege.te zorgen. Maar dat was buiten scheidsrechter Bram Van Driessche gerekend die maar liefst 15 minuten liet bijtellen. Genoeg voor De Ketelaere om in de slotfase alsnog de gelijkmaker te scoren.

Poll: Vind je het kunnen dat een scheidsrechter 15 minuten laat bijtellen?