Kompany zwaar onder indruk van Anderlecht-product: "Gaat absolute top bereiken"

Kompany zwaar onder indruk van Anderlecht-product:
Zondag 25 juli 2021 - 11:00   I   door Redactie

De redding van Anderlecht is de jeugdacademie. Al jarenlang houden de (super)talenten paars-wit zowel sportief als financieel boven water. Alleen jammer dat ze er zelf niet zo lang van kunnen genieten.

Zeker in het geval van Jérémy Doku. De flankaanvaller was amper gelanceerd bij Anderlecht of hij werd noodgedwongen al verkocht aan Rennes voor 26 miljoen euro. Maar op het EK toonde hij dat hij in de toekomst nog veel meer waard gaat zijn.

Daar zijn ook Vincent Kompany en Paul Van Himst van overtuigd. "Toen ik hier op mijn 33ste kwam, zag ik een 17-jarige jongen zo versnellen… Dan mag je Kompany of Bonucci of iemand anders zijn, als je dat de eerste keer ziet dan ben je wel onder de indruk", aldus Kompany.

Engeland

"Hij heeft daarmee een unieke kwaliteit waardoor hij mogelijk de top gaat bereiken", vertelt de Anderlecht-trainer ook nog op een RSCA-podcast. Waarna Paul Van Himst nog een stap verder gaat: "Het is iemand die de absolute top gaat bereiken en binnen een jaar of twee in Engeland zal spelen."

Poll: Denk jij dat Doku de absolute top gaat bereiken?

TAGS  I  Anderlecht  I  Rennes  I  Rode Duivels

zaterdag 21 mei 2022

vrijdag 20 mei 2022

donderdag 19 mei 2022