Real Madrid wil Eden Hazard ruilen voor déze topspeler

Real Madrid wil Eden Hazard ruilen voor déze topspeler
Zaterdag 24 juli 2021 - 12:30   I   door Redactie

Een ruiloperatie in het voetbal gebeurt zelden of nooit. Toch zijn er geruchten dat Real Madrid en Liverpool daar zouden willen aan werken. Dit met Eden Hazard in de hoofdrol.

Eden Hazard zou op de transferlijst zijn geplaatst door Real Madrid. De voorbije twee jaar werd de Rode Duivel voortdurend afgeremd door blessures. Daardoor kon hij nog geen enkele keer zijn waarde bewijzen voor de Koninklijke.

Mogelijk komt de oplossing uit Liverpool. Real-trainer Carlo Ancelotti zou graag Mohamed Salah aan zijn selectie toevoegen. Salah is een belangrijke speler voor Liverpool, maar de Reds zouden wel willen verkopen.

Ruiloperatie

Eigenlijk wil Real het liefst Kylian Mbappé, maar de Franse aanvaller is moeilijk haalbaar dit seizoen. Daarom komt de Spaanse topclub nu uit bij Salah. Om de prijs te drukken denkt Real aan een ruiloperatie.

Hazard zou dan de overstap in de omgekeerde richting maken. De Rode Duivel maakte jarenlang het mooie weer bij Chelsea. Hij is dus erg geliefd in Engeland en zo heeft Liverpool meteen een vervanger voor Salah beet.

TAGS  I  Liverpool  I  Real Madrid

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024