Bom bij Barcelona: 'Lionel Messi alsnog weg'

Bom bij Barcelona: 'Lionel Messi alsnog weg'
Zaterdag 24 juli 2021 - 10:00   I   door Redactie

Het is hoogspanning bij FC Barcelona. De club kampt met grote financiële problemen en mogelijk kan het aanwinsten Sergio Agüero, Memphis Depay en ook Lionel Messi niet tijdig inschrijven.

Omwille van de financiële problemen kon Barcelona de nieuwe spelers nog niet inschrijven. Ook Messi, die een akkoord heeft over een contractverlenging, werd nog niet ingeschreven. De contractverlenging kon volgens de regels van de Spaanse competitie nog niet afgerond worden.

Barcelona kan officieel spelers inschrijven tot 31 augustus. Intern ligt de deadline echter op 15 augustus. Als Messi wil bijtekenen, zal dat binnen de financieel gestelde grenzen moeten zijn door La Liga.

Groot probleem

Het is volgens ESPN erg onzeker of Barcelona tegen half augustus wel aan alle financiële voorwaarden kan voldoen. Anders kunnen de nieuwe spelers en Messi niet geregistreerd worden. Barcelona probeert er nu alles aan te doen om nog spelers te verhuren en te verkopen en andere spelers fors te laten inleveren.

Messi is officieel sinds eind juni dus nog altijd einde contract bij Barcelona. Als het niet in orde komt, kan hij nog andere oorden opzoeken.

TAGS  I  Barcelona

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024