Club Brugge slaat keihard toe op transfermarkt

Club Brugge slaat keihard toe op transfermarkt
Zaterdag 24 juli 2021 - 08:00   I   door Redactie

Club Brugge pakt voor het eerst uit op de transfermarkt. Blauw-zwart staat op het punt om zich te versterken met zowel Stanley Nsoki (22) als Tibo Persyn (19). Ze legden gisteren medische testen af. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Nsoki is een linksvoetige vleugelverdediger, die de voorbije jaren vooral centraal werd uitgespeeld. Twee jaar geleden verhuisde hij van PSG naar Nice voor 12,5 miljoen euro. Club zou nu ongeveer de helft betalen voor zijn komst.

Tibo Persyn keert dan weer terug naar Jan Breydel. Drie jaar geleden verliet de flankspeler de jeugdopleiding van Club voor een avontuur in Italië bij Inter. Daar kwam hij 41 keer uit in de Italiaanse beloftencompetitie.

Persyn wou zelf terug

Persyn kwam nog niet in actie in de hoofdmacht van Inter, waar hij nog een contract heeft tot 2024. Hij was zelf vragende partij om terug te keren naar Brugge.

Persyn wordt gehuurd met een aankoopoptie. "Ik ken hem niet speciaal van de jeugd hier, maar wel omdat we alle jonge Belgen in het buitenland volgen”, zegt trainer Philippe Clement over hem.

Poll: Tevreden met deze Brugse transfers?

TAGS  I  Club Brugge  I  Nice  I  Inter

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024