Straffe voorspelling: 'Déze topclub haalt verrassend play-off 1 niet'

Straffe voorspelling: 'Déze topclub haalt verrassend play-off 1 niet'
Vrijdag 23 juli 2021 - 20:00   I   door Redactie

Voor wie het al vergeten was: ook het komende seizoen wordt nog steeds met gewijzigde play-offs gespeeld. Dus met opnieuw vier clubs in play-off 1 en vier in play-off 2.

Dat wil zeggen dat er van de zes zogeheten topclubs er sowieso opnieuw twee uit de boot zullen vallen. Vorig seizoen waren dat Standard en AA Gent. Maar de grote vraag is natuurlijk wie het deze keer zal zijn. 

Zowat alle waarnemers zijn het erover eens dat Standard opnieuw uit de boot zal vallen, wegens echt wel te fel verzwakt. Maar dat wil zeggen dat er nog altijd één topclub zwaar ontgoocheld zal worden.

In Sudpresse stelt ex-Rode Duivel Philippe Albert dat Club Brugge, KRC Genk, AA Gent en Anderlecht in de top vier zullen eindigen. Wat meteen wil zeggen dat Antwerp verrassend uit de boot zou vallen. 

Refaelov en Mbokani

Terwijl er op de Bosuil net zwaar geïnvesteerd werd in stevige versterkingen als Balikwisha, Engels, Bataille en Frey. Maar volgens Albert zal dat niet genoeg zijn om onder meer het vertrek van sterkhouders als Refaelov en Mbokani op te vangen. 

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024