Club moeit zich opnieuw met paars-witte transfer en maakt Anderlecht razend

Club moeit zich opnieuw met paars-witte transfer en maakt Anderlecht razend
Vrijdag 23 juli 2021 - 12:00   I   door Redactie

Club Brugge leek de voorbije jaren eenzaam aan de top te staan en dat is een status die blauw-zwart absoluut niet graag wil afstaan. En daarvoor zijn alle middelen goed.

Anderlecht-voorzitter Wouter Vandenhaute maakte zich recent in een interview nog druk over de cultuur van matennaaien die Jupiler Pro League-clubs en dan vooral Club Brugge toepassen: "Ik sta daar versteld van."

Waarna hij voorbeelden aanhaalde: "Laat ik er eentje nemen van onze vrienden van Brugge: haast elke speler met wie wij in deze transferperiode beginnen te onderhandelen, krijgt plots ook een bod van Club", klonk het in De Morgen.

En het lijkt erop dat Vandenhaute opnieuw reden heeft om zich rot te ergeren. Want het lijkt weer van dat te zijn. Anderlecht heeft immers al een tijdje zijn pijlen gericht op Alexandro Bernabei, een 20-jarige linksachter van het Argentijnse Lanus.

Instagram

En nu blijkt dat de jeugdinternational op Instagram plots... Club Brugge begint te volgen. Toeval bestaat niet, zullen ze in dit geval in het Lotto Park wellicht denken. En het zal de relatie tussen beide clubs er alleszins niet op verbeteren.

Poll: Denk jij dat Club zich opnieuw bewust met dit dossier heeft gemoeid?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024