Bas Dost doet straffe voorspelling en daagt andere Jupiler Pro League-spitsen uit

Bas Dost doet straffe voorspelling en daagt andere Jupiler Pro League-spitsen uit
Vrijdag 23 juli 2021 - 09:00   I   door Redactie

Het is bij de start van een nieuw seizoen telkens opnieuw uitkijken naar welke ploegen en welke spelers zullen verrassen of bevestigen. Eén van die protagonisten zou wel eens Bas Dost kunnen zijn.

Hij kwam vorig seizoen uiteindelijk pas na de winterstop bij Club Brugge toe. Waarna de Nederlandse topschutter eerst een (fysieke) aanpassingsperiode nodig had en het op dat vlak ook op het einde van het seizoen behoorlijk lastig had.

Wat maakte dat hij op in totaal op 10 goals uitkwam. Op zich niet slecht, maar wel veel te weinig naar zijn smaak. Met het oog op het nieuwe seizoen deed hij in De Krant van West-Vlaanderen dan ook een straffe voorspelling.

Meer dan 20 goals

"Ik wil knallen. Ik heb ontzettend veel zin heel veel goals te maken", vertelt hij in het weekblad. "Jullie mogen meer dan 20 goals van mij eisen." Dat is meteen serieus statement naar de andere spitsen in de strijd om de trofee van topschutter.

Poll: Denk jij dat Dost meer dan 20 goals zal kunnen maken?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024