Transfermarkt LIVE: Batshuayi naar Inter, Noa Lang op weg naar Leeds?

Transfermarkt LIVE: Batshuayi naar Inter, Noa Lang op weg naar Leeds?
Donderdag 22 juli 2021 - 20:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 31 augustus kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Inter wil absoluut een nieuwe aanvaller en denkt daarbij aan Michy Batshuayi. Die zou zo als back-up of zelfs als spitsbroeder van Romelu Lukaku kunnen fungeren. 

*Leeds blijft hard trekken aan Noa Lang en is vastbesloten om tegen het einde van de zomermercato een bod te doen dat Club Brugge niet kan weigeren.

*Aaron Leya Iseka, de jongere broer van Michy Batshuayi wil en moet weg bij Toulouse en zou voor een terugkeer naar een Belgische topclub staan.

*Anderlecht heeft opnieuw een talentvolle jeugspeler een contract gegeven. Deze keer de 18-jarige rechtsachter Sullyan Amisso.

*Club Brugge wil na het vertrek van Odilon Kossounou maar liefst vijf versterkingen binnenhalen. Een vervanger voor Kossounou, twee flankspelers, een extra rechtsachter en een aanvaller. Om zo sterk genoeg te staan om de Champions League in te gaan.

*Blauw-zwart is alleszins al Michael Krmencik kwijt. Hij wordt verhuurd aan Slavia Praag met een aankoopclausule die automatisch geactiveerd wordt als de Tsjechische club Champions League haalt.

*Hendrik Van Crombrugge wil zich na zijn zware blessure eerst concentreren op Anderlecht en ziet zichzelf dit seizoen geen transfer maken.

*Louis van Gaal wordt het komende 1,5 jaar de nieuwe bondscoach van Nederland. Hij moet Oranje naar het WK 2022 leiden en ondertussen assistent Henk Fraser klaarstomen om over te nemen na dat WK.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024