Geen ontkomen aan voor Club Brugge: Na Kossounou ook Noa Lang weg

Geen ontkomen aan voor Club Brugge: Na Kossounou ook Noa Lang weg
Donderdag 22 juli 2021 - 11:30   I   door Redactie

Met het geld dat de transfer van Odilon Kossounou in het laatje brengt, kan Club Brugge zwaar de transfermarkt op. Alleen ziet het ernaar uit dat blauw-zwart aan het einde van de zomer ook Lang kwijt zal zijn.

Want met name Leeds blijft zwaar geïnteresseerd in de sensatie van vorig seizoen. De Premier League-club deed eerder al (voorzichtige) pogingen om de Nederlander los te weken, maar stuitte telkens op een njet. In Engeland valt nu te horen dat Leeds zich niet zal laten afschepen.

En dat het nummer negen van afgelopen seizoen een andere tactiek zal toepassen. Omdat er nu veel concurrentie is zou Leeds afwachten tot het einde van de zomermercato eind augustus en dan keihard toeslaan met een niet te weigeren bod. Zodat Club Brugge geen neen meer kan zeggen.

Minstens 30 miljoen euro

Tegen dan zou er ook al meer duidelijkheid moeten zijn op de transfermarkt. Bovendien laat het de Engelsen toe om overbodige spelers van de hand te doen en de nodige fondsen te verzamelen. Leeds rekent erop dat het Lang met een som van minstens 30 miljoen euro sowieso te pakken zal hebben.

Poll: Denk jij dat Lang na de zomermercato nog bij Club Brugge speelt?

TAGS  I  Club Brugge  I  Leeds

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024