AA Gent schrikt op: Standard beïnvloedt Europese match met verrassende transfer

AA Gent schrikt op: Standard beïnvloedt Europese match met verrassende transfer
Woensdag 21 juli 2021 - 19:00   I   door Redactie

Nog vooraleer het in actie komt in de competitie volgend weekend speelt AA Gent donderdagavond Europees. In de tweede voorronde treffen de Buffalo's het Noorse Valerenga.

Donderdag betreft het de heenwedstrijd in de Ghelamco Arena, de terugwedstrijd volgt exact één week later op 29 juli. Waarmee de Belgische voetbalfans voor het eerst kennis zullen maken met de Conference League, de pas opgerichte derde Europese competitie.

Maar die match zal nu serieus beïnvloed worden door... Standard. Want Het Laatste Nieuws meldt immers dat Valerenga tegen AA Gent opeens niet meer zal rekenen op zijn sterspeler en rechterflankspeler Aron Dönnum.

"Volgens onze Noorse collega’s vertoeft de 23-jarige sterkhouder momenteel in Luik om er zijn transfer naar Standard af te handelen", klinkt het. "Dönnum was dit seizoen al goed voor zes goals voor Valerenga, waarvan twee op strafschop."

Vanhaezebrouck

Bij AA Gent kwam het nieuws als een verrassing, maar dan wel een aangename. Omdat de Buffalo's zo op papier meer kans maken om door te stoten naar de derde voorronde. Hein Vanhaezebrouck beschouwt de Noren sowieso als een sterke tegenstander.

Poll: Welke ploeg zal winnen?

TAGS  I  AA Gent  I  Valerenga  I  Standard

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024