Anderlecht ontgoochelt fans erg met ambities voor volgend seizoen

Anderlecht ontgoochelt fans erg met ambities voor volgend seizoen
Dinsdag 20 juli 2021 - 18:00   I   door Redactie

Anderlecht heeft via sportief directeur Peter Verbeke de ambities bekendgemaakt voor het nieuwe seizoen. Die zijn eerder aan de bescheiden kant voor een club als paars-wit.

Zo rekent Anderlecht er vooraf al niet op dat het straks mee zal doen voor de titel. De ambitie volgens Verbeke is "opnieuw play-off 1 halen en ons kwalificeren voor de Europa League".

Volgens Verbeke wordt het goeie werk bij Anderlecht opgemerkt. "Ik ben dankbaar dat de media ook zien dat er goed gewerkt wordt op Anderlecht. Maar op het einde van het seizoen zullen de coach, de voorzitter en ik op de resultaten afgerekend worden", klinkt het.

"Anderlecht zal niet meedoen voor de titel"

"En toch moet iedereen de realiteit onder ogen te zien: Wouter, Jos Donvil en ik hebben nog geen half jaar geleden een herstelplan uitgetekend voor de komende vijf jaar en we zitten in jaar twee van dat plan", stelt Verbeke. 

"Wij zijn in een versneld tempo alles aan het herstructureren om de juiste mensen op de juiste plaats te zetten. Ik lees nu: Anderlecht zal weer meedoen voor de titel. Maar dat is niet hoe ik het zie."

Poll: Denk jij dat Anderlecht kans maakt op de titel?

TAGS  I  Anderlecht

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024