Transfermarkt LIVE: Topspits voor Antwerp, Tielemans naar déze club?

Transfermarkt LIVE: Topspits voor Antwerp, Tielemans naar déze club?
Dinsdag 20 juli 2021 - 22:39   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 31 augustus kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Antwerp is bezig met een opvolger voor Dieumerci Mbokani. Dat wordt een stevige aankoop, maar voorlopig is niet bekend wie het zal worden.

*Youri Tielemans wil graag naar Liverpool verhuizen. De middenvelder mikt op een club die Champions League-voetbal speelt. Leicester City wil reageren met een verbeterd contractvoorstel.

*Eden Hazard zou de voorkeur aan een terugkeer naar Chelsea geven als hij moet vertrekken bij Real Madrid.

*Didier Lamkel Zé flirt op de sociale media met Anderlecht en dreigt nu ook met de wet van '78 bij Antwerp. Hij werd door de club al op non-actief gezet.

*Club Brugge realiseerde nog geen transfers, omdat de prijzen momenteel te hoog worden gelegd. Daarom kijkt Club wat langer de kat uit de boom. Blauw-zwart hoeft toch geen voorrondes te spelen voor de Champions League.

*Anderlecht gaat een vervanger halen voor Albert Sambi Lokonga. De middenvelder vertrok voor 20 miljoen euro naar Arsenal en een deel van dat geld wordt dus opnieuw geïnvesteerd.

*Eden Hazard zou van Real Madrid te horen hebben gekregen dat hij moet vertrekken. De Koninklijke plaatste de Rode Duivel op de transferlijst.

TAGS  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Club Brugge  I  Arsenal  I  Real Madrid

zondag 7 augustus 2022

zaterdag 6 augustus 2022

vrijdag 5 augustus 2022