Frank Raes voorspelt déze verrassende kampioen in komende competitie

Frank Raes voorspelt déze verrassende kampioen in komende competitie
Maandag 19 juli 2021 - 20:00   I   door Redactie

Met de competitie die volgende vrijdag op gang wordt getrapt begint het opnieuw pronostieken te regenen. Iedereen heeft wel een mening over welke club er straks kampioen wordt. Ook Frank Raes.

De commentator gaat binnenkort op pensioen, maar klust wel nog bij bij Eleven Sports. Hij blijft het voetbal dus op de voet volgen. In De Zondag gaat hij dieper in op de kansen van de verschillende topclubs op de titel. 

Aan de regerende landskampioen kan hij natuurlijk niet voorbij: "Club Brugge blijft uiteraard een vooraanstaande titelkandidaat, maar hun aureool van onoverwinnelijkheid zijn ze wel wat kwijt."

En dan is er de nieuwe uitdager. "Antwerp is voor mij een certitude voor play-off 1, maar of ze nu ook al titelkandidaat zijn, is een andere zaak. Het zal alleszins de bedoeling zijn van sterke man Paul Gheysens."

Onuachu

Met Anderlecht, AA Gent en zeker Standard houdt hij geen rekening, maar met KRC Genk des te meer. "Het aanblijven van Onuachu is echt wel bepalend. Maar als hij komend seizoen nog in Genk voetbalt, dan zeg ik ja op de vraag of ze kampioen worden."

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024