Charles De Ketelaere krijgt het zwaar te verduren: "Het is een schande"

Charles De Ketelaere krijgt het zwaar te verduren:
Maandag 19 juli 2021 - 18:00   I   door Redactie

Charles De Ketelaere is bij Club Brugge niet alleen een voorbeeld op het veld, maar ook ernaast. De ideale schoonzoon als het ware. Al is ook die zijn voorbeeldfunctie al eens uit het oog verloren.

Zoals toen hij eind vorig seizoen na het behalen van de titel uit de bus sprong en tussen de fans ging vieren. "Daar is veel kritiek op gekomen", vertelt hij in Het Laatste Nieuws. "Mijn mama kreeg berichten dat het 'een schande' was."

"Zoals 'Als het mijn zoon was geweest, hij zou nooit meer mogen voetballen.' En mijn papa, die dokter is, een e-mail met: 'Bij jou kom ik nooit meer.' Ik snap de onvrede van die mensen. Het was niet slim van me. En zulke dingen zijn niet bevorderlijk voor de gezondheid."

Robots

Al plaatst De Ketelaere toch ook een kanttekening: "Maar als je alle emotie uit het leven haalt, dan worden we robots. Zag je Milaan toen Inter kampioen was? En Rome toen Italië in een open bus met de beker door de stad reed?"

Om te besluiten met: "Als je net iets hebt gewonnen, na drie glaasjes champagne... Zo snel dat ik dat voelde, zeg." Als de drank is in de man...

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024