Spectaculaire beelden van Club-sensatie gaan België rond: "Fantastisch!" (VIDEO)

Spectaculaire beelden van Club-sensatie gaan België rond:
Maandag 19 juli 2021 - 10:30   I   door Redactie

Sinds de Supercup van afgelopen weekend kent elke voetbalfan de naam van Senne Lammens, het 19-jarige talent dat bij Club Brugge zo goed Simon Mignolet verving. Maar echte die hards kennen de doelman al langer.

Want beelden van het jeugdproduct van Club Brugge gingen eind 2019 ooit de wereld rond na een doelpunt in de Youth League, de jongerenreeks van de Champions League. En wat voor een doelpunt. 

Blauw-zwart leek toen in het stadion van KV Oostende op weg naar een nederlaag tegen grootmacht Real Madrid. Tot Lammens in de 95ste minuut mee naar voor kwam en alsnog de gelijkmaker binnenkopte. Door het gelijkspel kwalificeerde Club Brugge zich voor de volgende ronde. 

De onverwachte goal en het feit dat die in de toegevoegde tijd viel zorgden toendertijd voor een enorme explosie van vreugde. Op het veld, maar ook in de tribune, waar de commentator van dienst lyrisch werd. "Het is fantastisch! Het is fantastisch!"

Viraal

Door de goede prestatie van Lammens in de Supercup gaan de beelden op sociale media opeens opnieuw viraal. Over heel België klikken voetbalfans erop los om de beelden nog eens opnieuw te bekijken. Dat kan jij hieronder ook.

TAGS  I  Club Brugge  I  Real Madrid

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024