Charles De Ketelaere uit zijn onvrede bij Club: "Als het moét, zal ik het doen..."

Charles De Ketelaere uit zijn onvrede bij Club:
Maandag 19 juli 2021 - 08:00   I   door Redactie

Als Club Brugge van één ding zeker mag zijn, dan wel dat Charles De Ketelaere geen ééndagsvlieg is. Dat bleek nog eens in de Supercup tegen KRC Genk, waar hij uitstekend presteerde.

Op een centrale positie, mede door de afwezigheid van Vanaken en Vormer. "Mijn impact daar is groter dan op de flank", zegt hij in Het Laatste Nieuws. "Ik ben geen winger. Ik kan het wel - en als ik het moet doen, zal ik het doen - maar op die positie haal je niet het beste uit mij naar boven."

"Centraal heb je meer aan mij dan op de flank. Terwijl dat voor Club toch ook het interessantste is?", uit hij zijn onvrede. "Is dat op 'de tien', als tweede spits, of... dat weet ik nog niet goed. Maar in mijn beste periodes stond ik centraal - zo ook in de Champions League."

Maar er zijn er natuurlijk nog die centraal willen spelen. Vanaken uiteraard, maar ook Vormer, Dost en zelfs Lang. "Gelukkig moet ik die puzzel niet oplossen", lacht hij. "Het is gewoon... Als ik centraal mag spelen, heb ik na de match het gevoel dat ik alles uit mezelf heb gehaald."

Geremd

"Dat ik al mijn kwaliteiten heb kunnen benutten. Zelfs al ben ik slecht. Eén van mijn talenten is dat ik goed de ruimtes vind, maar op de flank voel ik me... geremd", besluit hij. "Heb ik géén voldaan gevoel." En dat steekt duidelijk. 

Poll: Vind jij dat De Ketelaere centraal moet spelen?

TAGS  I  Club Brugge

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024