Ophef bij Real Madrid: "Ze neukt met de hele selectie"

Ophef bij Real Madrid:
Zaterdag 17 juli 2021 - 21:00   I   door Redactie

Er blijven maar audiotapes uitlekken bij Real Madrid. Ditmaal spoelen we terug tot 2010. Toenmalig trainer José Mourinho zou zijn sterspeler Mesut Özil toen gewaarschuwd hebben voor zijn vermeende relatie met model ída Yéspica. Voorzitter Florentino Pérez deed er zijn verhaal over.

"Dus hij kwam hier met een vriendin, hij was 21 jaar en een Turk uit de derde generatie... Maar hij ontdekte Madrid. Vergeet de vriendin, vergeet zijn Turkse achtergrond! Daar was niets meer van over. Hij zei z'n vriendin dat ze moest oprotten en veranderde zijn leefstijl", aldus Pérez over Özil.

"Hij werd verliefd op een Italiaans model uit Milaan. Hij nam z'n privéjet naar Milaan, neukte haar en keerde terug. Op een gegeven moment kreeg Mourinho, een heel grappige man, genoeg van z'n capriolen."

"Geobsedeerd door vrouwen"

"Hij zei: 'Hey Mesut, brasem van me.' Hij noemde hem brasem. 'Kunnen we even persoonlijk spreken, als vader en zoon?' De arme knul zei: 'Ja, natuurlijk'. Mourinho zei: 'Kijk, deze meid neukt met de hele selectie van Inter en van AC Milan, inclusief de staf'. Hij heeft haar wel gedumpt", aldus Pérez.

Yéspica is een Venezolaans model en tv-persoonlijkheid. Ze zou in Milaan een tijd als escort gewerkt hebben. In 2013 liet Pérez al weten dat Özil 'onprofessioneel' was en 'geobsedeerd door vrouwen'.

TAGS  I  Real Madrid

donderdag 11 augustus 2022

woensdag 10 augustus 2022

dinsdag 9 augustus 2022

maandag 8 augustus 2022