'Grote twijfels over Noa Lang bij Club Brugge'

'Grote twijfels over Noa Lang bij Club Brugge'
Zaterdag 17 juli 2021 - 16:00   I   door Redactie

De transfermarkt is ieder jaar weer een onzekere periode. Blijven de sterkhouders of vertrekken ze? Bij Club Brugge gaat het dan onder meer over Noa Lang.

Enkele dagen geleden meldden we al dat Leeds United een bod voorbereidt op Lang. De Engelse pers doet er nu nog een schepje bovenop. Onder meer Caughtoffside meldt dat de interesse van Leeds in Lang erg serieus is.

Het doet de zenuwachtigheid bij Club Brugge alleen maar toenemen. Charles De Ketelaere liet al uitschijnen dat hij een nieuw seizoen bij Club Brugge helemaal ziet zitten. Over Lang is men minder zeker bij blauw-zwart. Als hij de kans krijgt om de stap naar een grote competitie te zetten, lijkt hij moeilijk te houden.

Vertrek van Lang is een probleem

Lang was vorig seizoen bij 28 doelpunten rechtstreeks betrokken. Hij was zonder meer dé sensatie bij de landskampioen vorig jaar. Een vertrek zou voor Club erg slecht uitkomen. Er zijn immers al maar amper flankspelers ter beschikking.

Daarom ook maakt trainer Philippe Clement er geen geheim van dat Club op zoek is naar flankspelers. Niet alleen om een eventueel vertrek van Lang op te vangen, maar gewoon omdat dit momenteel de blinde vlek is in het blauw-zwarte team.

TAGS  I  Club Brugge  I  Leeds

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024