'Sinan Bolat verlaat AA Gent en maakt érg verrassende terugkeer'

'Sinan Bolat verlaat AA Gent en maakt érg verrassende terugkeer'
Donderdag 15 juli 2021 - 11:30   I   door Redactie

Verrassend nieuws vanuit de Arteveldestad. Sinan Bolat (33) lijkt van plan om AA Gent te verlaten. De ervaren doelman zou volgens diverse bronnen voor een verrassende terugkeer naar Turkije staan.

Enkele dagen geleden werd Bolat aan de Turkse tweedeklasser Kocaelispor gelinkt. Op het eerste zicht leek het niet meer dan een wild gerucht te zijn, maar er blijkt toch meer aan de hand te zijn. Waar rook is, is vuur.

In de oefenwedstrijd tegen Lille kwam Bolat al voor de derde keer op rij niet in actie bij AA Gent. Het Laatste Nieuws spreekt van ‘een mysterie’, volgens Turkse bronnen wijst de afwezigheid van Bolat er dan weer op dat hij op weg is naar Kocaelispor.

Bolat erg gecharmeerd

Turkse websites melden dat er bij Kocaelispor een meerjarig contract op Bolat ligt te wachten. De Belgische Turk zou erg gecharmeerd zijn door het voorstel van de tweedeklasser en AA Gent willen verlaten. Bolat zou heel graag nog eens in Turkije spelen.

In het verleden verhuurde FC Porto de doelman aan Kayserispor en Galatasaray, maar voor het overige speelde Bolat voornamelijk in België. In de herfst van zijn carrière zit er nu dus een opmerkelijke terugkeer naar zijn geboorteland aan te komen.

TAGS  I  AA Gent  I  Kocaelispor  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Kayserispor  I  Galatasaray

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024