'Club Brugge krijgt duidelijk antwoord van Juventus over transfer De Winter'

'Club Brugge krijgt duidelijk antwoord van Juventus over transfer De Winter'
Donderdag 15 juli 2021 - 11:00   I   door Redactie

Club Brugge heeft de jacht op Koni De Winter (19) geopend. Club hoopt het Belgische toptalent binnenkort weg te plukken bij Juventus. Van een deal is voorlopig wel nog geen sprake.

In de komende dagen en weken zal nog moeten blijken of Club Brugge de 19-jarige De Winter kan losweken bij Juventus. Juve wil best meewerken aan een deal, maar De Oude Dame gelooft nog steeds in De Winter. Onze landgenoot zal dus niet zomaar vertrekken.

Er is sprake van een vraagprijs van om en bij de 5 miljoen euro. Dat is het bedrag dat Juventus vraagt voor De Winter. Er is echter ook een niet onbelangrijke maar. Zo zou Juve hoe dan ook een terugkoopclausule in de transferdeal willen opnemen.

De Italianen zouden De Winter dan in de toekomst voor een afgesproken bedrag kunnen terughalen. Vergelijkbaar met hoe Inter Zinho Vanheusden recent oppikte bij Standard. Het is dus goed mogelijk dat Juventus en Club Brugge een gelijkaardige constructie uitwerken.

De Winter geïnteresseerd

De Winter zelf lijkt alvast niet op voorhand 'neen' te zeggen tegen Club Brugge. Het jeugdproduct van City Pirates, Lierse en Zulte Waregem wil komend seizoen vooral doorbreken op het hoogste niveau. Op Jan Breydel zou De Winter de opvolger van Odilon Kossounou kunnen worden.

 

TAGS  I  Club Brugge  I  Juventus  I  Zulte Waregem

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024