'Zware domper voor Albert Sambi Lokonga: Arsenal wil hem alweer kwijt'

'Zware domper voor Albert Sambi Lokonga: Arsenal wil hem alweer kwijt'
Woensdag 14 juli 2021 - 11:30   I   door Redactie

De transfer van Albert Sambi Lokonga van Anderlecht naar Arsenal is al enkele dagen hangende. Enkel de administratie moet nog afgerond worden, maar de vraagt rijst nu of de middenvelder daarmee wel zijn droomtransfer te pakken heeft.

Want volgens Sport/Voetbalmagazine is er een grote kans dat Sambi Lokonga dit seizoen zelfs nooit zal spelen voor Arsenal. "De voormalige kapitein van Vincent Kompany vertrok zaterdagochtend alleszins met nog wat vraagtekens naar Londen", schrijft het weekblad.

"Daarbij lijkt de mogelijkheid dat hij in de loop van zijn eerste seizoen wordt uitgeleend, zeker een optie te zijn." Niet meteen waar de middenvelder op gerekend had natuurlijk en zo zou hij zijn transfer meteen met een zware domper beginnen.

"De supporters van Arsenal, die terugkijken op twee slechte seizoenen, zijn ongeduldig en dromen van een ambitieuze transferperiode, maar moeten zich voorlopig tevreden stellen met kruimels", schrijft S/VM nog. Niet echt een compliment voor de kersverse Rode Duivel.

Dossiers afronden

"Nu het zwaartepunt van de transferperiode er aankomt, mag niet te lang getalmd worden om enkele dossiers af te ronden. Het doel is om eind juli naar Amerika af te reizen met een kern die zo dicht mogelijk de kern benadert die aan het seizoen moet beginnen." En dat kan dus perfect zonder Sambi Lokonga zijn.

Poll: Denk jij dat het goed is voor Sambi Lokonga om eerst uitgeleend te worden?

TAGS  I  Anderlecht  I  Arsenal

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024