Zidane heeft nieuwe job bepaald: 'Hij wil er zo snel mogelijk coach worden'

Zidane heeft nieuwe job bepaald: 'Hij wil er zo snel mogelijk coach worden'
Zondag 11 juli 2021 - 08:30   I   door Redactie

Zinédine Zidane besliste een tijdje geleden om het voor bekeken te houden als trainer van Real Madrid. Voorlopig heeft ‘Zizou’ nog geen nieuwe werkgever gevonden, maar dat lijkt slechts een kwestie van tijd.

L’Équipe meldt dat Zidane de voorbije weken tal van aanbiedingen heeft gekregen. De Franse succestrainer kon aan de slag in Engeland en het Midden-Oosten, maar had daar absoluut geen zin in. Voorlopig wil Zidane tijd doorbrengen met zijn gezin en familie.

Het heeft er alle schijn van dat Zidane niet meteen een comeback gaat maken als trainer. Al zet L’Équipe de deur toch op een kier. Volgens de toonaangevende Franse sportkrant heeft Zidane zijn volgende job immers al bepaald. Zizou zou - liefst zo snel mogelijk - bondscoach van de Franse nationale ploeg willen worden.

Deschamps

Voor Les Bleus zou Zidane met plezier zijn trainingspak en mooiste kostuum uit de kast willen halen. Eén probleem: voorlopig staat Didier Deschamps nog steeds aan het roer bij Frankrijk. En ondanks een tegenvallend EK zou Deschamps mogen aanblijven. Het lijkt er dus op dat Zidane geduld moet oefenen.

TAGS  I  Frankrijk  I  Real Madrid

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022